Web Analytics Made Easy - Statcounter

 سرهنگ یوسف شاکری گفت: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر اینکه شارژ سیم کارت وی به محض وارد شدن رمز شارژ به شماره تلفن‌های دیگری منتقل می‌شود، بلافاصله موضوع در دستور کار قرار گرفت.

او گفت : کارشناسان استعلامات لازم مربوط به شماره تلفن‌هایی که شارژ به آن‌ها انتقال می‌شد را انجام که مشخص شد این سیم کارت‌ها صرفا به جهت انتقال، خرید و فروش شارژ و بسته‌های اینترنتی مورد استفاده قرار می‌گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ شاکری گفت : کارشناسان در روند تحقیقات موفق شدند فردی که با طراحی ربات ایرانسل من و عنوان شارژ رایگان از مردم کلاهبرداری می‌کرد را شناسایی کنند.

او گفت : با هماهنگی‌های لازم این فرد به پلیس فتا استان احزار و مورد بازجویی قرار گرفت  و  متهم در ابتدا منکر اتهامات شد، ولی با مشاهده ادله و مستندات محکمی که توسط کارشناسان به دست آمده بود به جرم خود اعتراف کرد.

او گفت : این فرد با دریافت اطلاعات حساب کاربری شهروندان تا کنون به ۲۳۰ عدد سیم کارت در سطح کشور با همین روش دسترسی پیدا کرده بود که  در نهایت این فرد بعد از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.

 

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان شمالی بجنورد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نیروی انتظامی پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۶۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی فرمانده انتظامی شهرستان تربت حیدریه گفت: در پی شکایت یکی از شهروندان در خصوص برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از حسابش بدون اطلاع ، پی گیری موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

 سرهنگ حمیدرضا خوشخو افزود: کارشناسان پلیس فتا با اشراف اطلاعاتی متهم برداشت‌های غیرمجاز را در استان تهران شناسایی و پرونده به صورت نیابتی به دادسرای مربوطه ارسال شد.

سرهنگ خوشخو تصریح کرد: در بررسی‌های انجام شده مشخص شد متهم با راه اندازی یک سایت جعلی و ارسال لینک آن، افراد را به درگاه جعلی هدایت و با در دست داشتن اطلاعات کارت بانکی، وجه را به کارت دیگری منتقل کرده و پس از پی گیری‌های مقام قضایی وجه نقد به صاحب حساب برگشت داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان تربت حیدریه در پایان به شهروندان توصیه کرد؛ با مراجعه به بانک یا موسسه‌ای که در آن حساب دارند نسبت به درخواست و فعال‌سازی رمز پویای یک بار مصرف خود اقدام کنند تا از دسترسی مجرمان و هکر‌ها به رمز حساب‌های بانکی جلوگیری کرده و حضوری امن و بی‌خطر در حوزه بانکداری الکترونیک در فضای سایبر داشته باشند.

دیگر خبرها

  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • اختلاف حساب منجر به قتل یک جوان خویی شد
  • شناسایی متهم برداشت غیرمجاز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی در تربت حیدریه
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • طراحی ضربان‌ساز قلبی که تا ۳۰۰ سال در بدن کار می‌کند!
  • تصویب طرح یادمان و جانمایی کاربری‌ها در تپه روضه الشهید
  • انجام ۴ ماموریت پلیسی در استان سمنان/ سارق روی دکل برق دستگیر شد