Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

 

به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از روابط عمومی ایرانسل، مشترکان سرویس اینترنت پرسرعت ثابت (TD-LTE) که به دلایلی مانند فراموش کردن شماره، امکان دسترسی به آن را ندارند، می‌توانند با وارد کردن شماره ملی و کد IMEI مودم، از شماره خود مطلع شوند.

اطلاع از شماره اینترنت پرسرعت ثابت (TDLTE)، از سه روش نرم افزارکاربردی ایرانسل من، نسخه وب این نرم افزار به نشانی my.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

irancell.ir و کد دستوری امکان‌پذیر است.

نسخه موبایلی نرم افزار کاربردی «ایرانسل من»

کاربران نسخه موبایل نرم افزار کاربردی ایرانسل من می‌توانند به قسمت «اضافه کردن حساب جدید» مراجعه و روی لینک «شماره اینترنت ثابت را فراموش کرده‌ام» کلیک کنند. در این مرحله، با وارد کردن شماره ملی و کد IMEI مودم، شماره TD-LTE در صفحه باز شده نشان داده می‌شود. دریافت و نصب این نرم افزار کاربردی از وب‌سایت ایرانسل به نشانیirancell.ir/myirancell امکان‌پذیر است.

 

 

همچنین آن دسته از مشترکان ایرانسل که کاربر این نرم افزار کاربردی نیستند نیز می‌توانند از طریق صفحه ورود این نرم افزار و کلیک روی لینک «شماره اینترنت ثابت را فراموش کرده‌ام» به شماره TD-LTE خود دسترسی پیدا کنند:

 

 

مراجعه به my.irancell.ir

مشترکان سرویس TD-LTE ایرانسل همچنین می‌توانند با مراجعه به نسخه وب نرم افزار کاربردی ایرانسل‌من به نشانی my.irancell.ir، در صفحه ورود بر روی لینک «شماره اینترنت ثابت را فراموش کرده‌ام» کلیک کرده و در صفحه بعد، شماره IMEI مودم و شماره ملی خود را وارد کنند تا شماره TD-LTE در اختیارشان قرار گیرد.

 

 

شماره‌گیری کد دستوری

علاوه بر روش‌های بالا، امکان دریافت شماره TD-LTE از طریق کد دستوری نیز وجود دارد. برای این کار، لازم است است کاربر کد دستوری *555*8*8# را شماره‌گیری کرده و در مراحل بعد، کد ملی و IMEI مودم را وارد کند.

همچنین می‌توان با شماره‌گیری کد زیر، به طور مستقیم شماره TD-LTE را دریافت کرد:

*555*8*8* کدملی*IMEI#

 

در همه روش‌های بالا، وارد کردن شماره IMEI مودم و شماره ملی مالک آن الزامی است. شماره IMEI کد اختصاصی مودم است که زیر مودم و نیز روی جعبه آن درج شده است.

ایرانسل به عنوان ارائه‌دهنده گسترده‌ترین شبکه اینترنت نسل چهار ثابت (TD-LTE)، این سرویس را مرداد ماه 95 در مشهد مقدس راه‌اندازی کرد و تاکنون 150 شهر  ایران را تحت پوشش آن قرار داده است.

اینترنت نسل چهار ثابت یا TD-LTE در حقیقت آخرین نسل اینترنت ثابت است و بهترین گزینه بی‌سیم برای تامین اینترنت سازمان‌ها، موسسات و شرکت‌های تجاری و همچنین منازل مسکونی به شمار می‌رود. این سرویس در مقایسه با سایر سرویس‌های موجود اینترنت ثابت از جمله ADSL، تجربه سرعت بالاتری را برای کاربر به ارمغان می‌آورد و محدودیت‌هایی مانند فناوری قدیمی، محدودیت مکانی و عدم امکان جابجایی مودم، نیاز به استفاده از خط تلفن و لزوم وجود ظرفیت خالی در مرکز مخابرات منطقه را برطرف کرده و از پایداری بالایی در آپلود و دانلود برخوردار است.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۶۹۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟

تین نیوز

ابهامات و عدم شفافیت این سوال را مطرح می کند که اپراتور ایرانسل با مزایده میلیونی خط های رند تلفن همراه بر تنور گرانی های قمار گونه و سودجویی عده ای خاص میدمد؟

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در روزهایی که دولت تلاش می کند به وضعیت مالیات ستانی کسب و کارها نظم و شفافیت ببخشد، اپراتور تلفن همراه ایرانسل با ارسال پیامک های تبلیغاتی برای واگذاری خط های چند صد میلیون تومانی خود به سودهایی فراتر از معامله یک شمش طلا فکر می کند.
خط های رند شماره تلفن همراه هم اکنون به یکی از ابزارهای سرمایه گذاری تبدیل شده که نه تنها از نظارت مالیاتی شفاف برخوردار نیست بلکه به پوشش دهنده ریسک سرمایه در دوران تورمی تبدیل شده که حتی با نزولی شدن قیمت ارز و سکه و یا سهام، امکان سقوط قیمت این خط های رند ممکن نیست.
بهره برداران این سیم کارت های لاکچری عده ای خاص هستند که به لطف نوسانات تورمی به ثروت بادآورده دست یافته اند و دور از انتظار نیست که جز فراریان مالیاتی هم محسوب شوند.
اپراتور ایرانسل که در گرانفروشی بسته های حجم اینترنت و رومینگ و پرونده های متعدد مزاحمت دکل مخابراتی همواره مورد انتقاد افکار عمومی است در تازه ترین اقدام خود تعدادی از خطوط رُند خود را به اصطلاح به مزایده گذاشته است که در بالاترین رقم به ۲۰۰ میلیون تومان و ۸۰ میلیون تومان هم می رسد.


این وضعیت البته منجر به خلق اصطلاحاتی با نام های پله ای، آینه ای، جفت جفت، چهارتایی و غیره در بازار سیم کارت تلفن همراه شده بطوریکه با تکیه بر همین واژه های سوداگری، رقم های میلیاردی در بازار خط موبایل جابه جا می شود که البته روزانه بر قیمت خط های رند هم افزوده می شود در حالی که مشخص نیست نحوه نظارت مالیاتی و مالیات ستانی از خرید و فروش این شماره های گران قیمت تر از طلا چیست و مکانیسم قیمت گذاری آن چگونه است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • آخرین وضعیت سرعت و قطعی اینترنت در اپراتورهای مختلف
  • مدیریت مصرف با روش‌های هوشمند امکان‌پذیر است
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!
  • سبدگردانی با سرمایه کم امکان‌پذیر است؟
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • سیر صعودی و نزولی مشترکان اینترنت موبایل و ثابت در ایران
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد